Παραδόθηκαν δύο νέα πυροσβεστικά οχήματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλονιάς (εικόνες – βίντεο)

spot_img

Σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής των δυο νέων Πυροσβεστικών οχημάτων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλονιάς στο Αργοστόλι, με τα οποία εξοπλίζεται η Κεφαλονιά μέσω χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ Ιονίων Νήσων (έργο ενταγμένο το 2017).

Πρόκειται για πυροσβεστικά τύπου TLF-4000/300 σε πλαίσια Iveco Eurocargo ML150E25WS 4×4 συνολικού κόστους 1,67 εκατ. € (συν ΦΠΑ) για 8 Πυροσβεστικά οχήματα (2 για κάθε Περιφερειακή Ενότητα) που εξασφάλισε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Στην τελετή έδωσαν το παρόν ο Διοικητής Θεοχάρης Αντώνητος με το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα με τους Αντιπεριφερειάρχες Σταύρο Τραυλό και Σωτήρη Κουρή. Την τελετή ευλόγησε ο Πάτερ Κυπριανός.

Στο τέλος της τελετής η Περιφερειάρχης πρόσφερε αναμνηστικά δώρα για τους δύο οδηγούς των νέων οχημάτων.

Αμέσως μετά συζήτησαν όλοι μαζί τις προκλήσεις και τις δράσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη βοήθεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Φωτογραφίες – Βίντεο: Ματίνα Σπυράτου

BINTEO

Συζήτηση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα με τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου Θεοχάρη Αντώνη μετά την τελετή παραλαβής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται