Παναγής Καππάτος: Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη

spot_img

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη

Σε συνέχεια της συνάντησης με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα (12/4), χθες 13/4 συνάντησα τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη.

Κύριο θέμα της συνεργασίας μας ήταν η ενημέρωση του κ. Υπουργού για την ολοκλήρωση της προμελέτης  αποκατάστασης  του Νοσοκομείου Αργοστολίου (χάρη σε δωρεά του Ιδρύματος Βεργωτή) και πως, με βάση αυτή, μπορεί να εξασφαλισθεί σχετική χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία, τις υπηρεσίες του υπουργείου, αλλά και τη διοίκηση του νοσοκομείου, συνεχίζεται η προσπάθεια ώστε να έχουμε θετικές εξελίξεις σε αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα.

Με τον κ. Υπουργό συζητήσαμε για νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Υγείας στα πλαίσια του νομοσχεδίου «Γιατρός για Όλους» για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, το οποίο βρίσκεται σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση από τις 4 Απριλίου. Επίσης μας απασχόλησε το θέμα της διαδικασίας μετακίνησης ιατρών από άλλα σημεία της Ελλάδας ή από το εξωτερικό στις δομές υγείας των νησιών μας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Τέλος ενημέρωσα τον κ. Πλεύρη για δωρεές ιδιωτών, ιδρυμάτων, ομογενειακών σωματείων και οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών στις δομές υγείας των νησιών μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img