Παναγής Καππάτος: «Νέοι Ορίζοντες» για τα ΑΕΙ – Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή για να μη ψηφίσει 9 στα 10 Άρθρα του νόμου

spot_img

Δελτίο Τύπου

Παναγής Καππάτος: «Νέοι Ορίζοντες» για τα ΑΕΙ- Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή για να μη ψηφίσει 9 στα 10 Άρθρα του νόμου!

Ψηφίστηκε τη Πέμπτη 14 Ιουλίου το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα».

Αντικείμενο του Σχεδίου Νόμου αποτελεί η ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με την κοινωνία.

Επί του νομοσχεδίου τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος τονίζοντας ότι η ακαδημαϊκή ελευθερία και η εξωστρέφεια των ελληνικών πανεπιστημίων είναι αρχές που οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου λαμβάνουν σοβαρά υπόψη.

Ιδιαίτερη θέση στη παρέμβαση του Παναγή Καππάτου στη Βουλή είχαν η τρομοκρατική επίθεση στον όμιλο της Real News καθώς και η προσβλητική αναφορά στο πρόσωπο της Υπουργού Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως από Βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Από το Βήμα της Βουλής των Ελλήνων ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης  εξέφρασε την  «αδιαπραγμάτευτη συμπαράστασή» του στο σύνολο του δυναμικού του δημοσιογραφικού ομίλου της Real.

Τέλος, επεσήμανε ότι η «απρέπεια» του συναδέλφου του απέναντι στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων «συμπληρώνει το παζλ της τοξικότητας με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να πορεύεται» ο ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επιλογή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να αποχωρήσει από την αίθουσα της ολομέλειας για να μην «υποχρεωθεί» να καταψηφίσει 9 στα 10 Άρθρα με τα οποία συμφωνεί!

Το κείμενο της ομιλίας επί του Νομοσχεδίου βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3AROhfT

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται