Π. Καππάτος: Μήνυμα για τους απερχόμενους Διευθυντές Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης Κεφαλονιάς & Ιθάκης

spot_img

Μήνυμα για τους απερχόμενους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Με αφορμή την αλλαγή των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους απερχόμενους διευθυντές κ. Γεράσιμο Κοκκόση και Δημήτριο Μαρκάτο, για την προσφορά τους στην εκπαιδευτική κοινότητα των νησιών μας.

Η συνεργασία μαζί τους σε θεσμικό επίπεδο υπήρξε εξαιρετικά παραγωγική. Θα ήθελα δημόσια να τους συγχαρώ, διότι επί των ημερών τους και με την καθοριστική συμβολή τους, η κάλυψη θέσεων εκπαιδευτικών στα σχολεία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης ήταν η υψηλότερη των τελευταίων ετών. Για αυτό το λόγο θεωρώ ότι με την αποχώρησή τους μπορούν να είναι περήφανοι για τις προσπάθειες τους και την προσφορά τους στην κοινωνία μας.

Ασφαλώς σοβαρά θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική μας κοινότητα πάντα θα υφίστανται. Εύχομαι καλή επιτυχία στους νέους διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Σε θεσμικό επίπεδο θα είμαι στο πλευρό τους για την επίλυση όσο το δυνατόν περισσότερων προβλημάτων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται