Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό των εργαζόμενων του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό των εργαζόμενων του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέκεται αλληλέγγυα στο πλευρό των εργαζόμενων του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι μετά από 20 ολόκληρα χρόνια εργασίας και προσφοράς, γιατί με απόφαση του ΣτΕ δεν αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία στη μοριοδότησή τους για τον διαγωνισμό πρόσληψης μόνιμου προσωπικού.

Μόνο εκ  του πονηρού μπορεί να είναι η ακύρωση  του διαγωνισμού λίγο πριν την ανακοίνωση των τελευταίων οριστικών πινάκων, που γεμίζει με ανασφάλεια τους εργαζόμενους για το εργασιακό τους μέλλον, λόγω του ορατού πλέον κινδύνου να μείνουν χωρίς δουλειά.

Το έργο που προσφέρουν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι στα νησιά μας  είναι σπουδαίο  και ειδικά στις σημερινές, πολύ δύσκολες  κοινωνικές συνθήκες κρίνεται πραγματικά  πολύτιμο.

Την υποκριτική πολιτική της κυβέρνησης που από την μια  τιμά την Τρίτη Ηλικία και διατυμπανίζει την ευαισθησία της προς τους ευπαθείς συμπολίτες μας αλλά από την άλλη θέλει να τους στερήσει τις υπηρεσίες έμπειρων κι εξειδικευμένων ανθρώπων, δεν πρέπει  και δεν έχουμε  την πολυτέλεια ως κοινωνία να την κάνουμε αποδεκτή. 

Είναι επιτακτική ανάγκη να  μετατραπούν οι συμβάσεις των εργαζόμενων σε αορίστου χρόνου ταυτόχρονα με την πρόσληψη κι άλλου μόνιμου προσωπικού, για να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» στα νησιά μας, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη.

Αργοστόλι 8 Οκτωβρίου 2022

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται