Επίσκεψη του επικεφαλή της «ΑΝ.Α.Σ.Α.» Θεόδωρου Γαλιατσάτου στο Επιμελητήριο Κεφαλληνίας – Ιθάκης

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα επίσκεψη του τ. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και επικεφαλή της «ΑΝ.Α.Σ.Α.», Θεόδωρου Γαλιατσάτου  στο Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Τον κ. Γαλιατσάτο υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, μαζί με  τον Γενικό Γραμματέα,  Χρήστο Καμπανό και τον Υπεύθυνο ΓΕΜΗ Γεράσιμο Σιμωτά. Tον κ. Γαλιατσάτο συνόδευσαν τα στελέχη της «ΑΝ.Α.Σ.Α.»,  περιφερειακοί σύμβουλοι, Σπύρος Γαλιατσάτος και Κυριάκος Σταμούλης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν τα προβλήματα των επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης  λόγω  της πανδημίας, καθώς και η ανάγκη στήριξης αυτών και των εργαζομένων τους, ιδιαίτερα μετά και την εφαρμογή των τελευταίων μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  τόνισε την ανάγκη να στηριχθούν οι επιχειρήσεις ιδιαίτερα τη παρούσα χρονική στιγμή, στο κλείσιμο της εορταστικής περιόδου, που η εμπορική κίνηση δεν έφτασε τα αναμενόμενα επίπεδα. Επιπλέον, παρέδωσε στον κ. Γαλιατσάτο  εγγράφως τις προτάσεις του Επιμελητηρίου για μέτρα άμεσης ανακούφισης των επαγγελματιών.Ο κ. Γαλιατσάτος δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις προτάσεις του Επιμελητηρίου στο Περιφερειακό συμβούλιο.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μηνύματα αισιοδοξίας ότι η  νέα χρονιά θα σημάνει το τέλος της πανδημίας και την έξοδο από την κοινωνική και οικονομική κρίση που επέφερε.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img