Ε.Α.Σ.: Πληρωμή ζωοτροφών στους ντόπιους Κτηνοτρόφους

spot_img

Δελτίο    Τύπου 

Αργοστόλι , 8.9.2022

                   Ε.Α.Σ.: Πληρωμή ζωοτροφών στους ντόπιους Κτηνοτρόφους

     Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει τους ντόπιους Κτηνοτρόφους, μέλη του και μη, ότι  σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) ολοκληρώθηκε η εντολή πληρωμής για την αγορά ζωοτροφών.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

    Συγκεκριμένα  με βάση την Κοινή  Υπουργική Απόφαση 600/102813/2022, χορηγήθηκαν στους δικαιούχους Κτηνοτρόφους κρατικές ενισχύσεις λόγω της ρωσικής εισβολής. Το ποσό που καταβλήθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς 63.364 δικαιούχων Κτηνοτρόφων πανελλαδικά ανέρχεται σε 1,4 εκατομμύρια ευρώ, ως 3η πληρωμή για την αγορά ζωοτροφών.

    Σύμφωνα με το Υ.Α.Α.Τ., τα ποσά που έχουν πληρωθεί από τον Οργανισμό Πληρωμών ως σήμερα ανέρχονται σε 40.500.487,2€. Αναλυτικότερα, η πρώτη πληρωμή ήταν 37.669.114,19€, η δεύτερη πληρωμή 1.399.545,88€ και η τρίτη πληρωμή 1.431.827,25€.

       Από  Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ &  ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img