Υβριδικό σεμινάριο για εμπλεκόμενους με τον Τουρισμό στο πλαίσιο της Πράξης “Τηλέμαχος”

spot_img

Ενημέρωση μελών  Επιμελητηρίου για υβριδικό σεμινάριο

O Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, συνδιοργανώνουν υβριδικό σεμινάριο στις 19 Οκτωβρίου 2021 (10:30 – 12:30) για τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό στο πλαίσιο της Πράξης “Τηλέμαχος”.  

Ο ΟΑΣΠ υλοποιεί τις «Εκπαιδευτικές – Ενημερωτικές Δράσεις» της Πράξης «Τηλέμαχος – Καινοτόμο Επιχειρησιακό Σύστημα Διαχείρισης Σεισμικού Κινδύνου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων». 

Το προαναφερόμενο σεμινάριο, απευθύνεται σε εργοδότες και εργαζόμενους σε τουριστικά καταλύματα, εστίαση, και λοιπούς φορείς της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και έχει ως στόχο την ενημέρωσή τους σε θέματα που αφορούν στον σεισμικό κίνδυνο και τα συνοδά του σεισμού φαινόμενα και τη διαχείριση της σεισμικής διακινδύνευσης στον χώρο τους. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο σεμινάριο αποστέλλοντας στο Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης  email με θέμα  «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ»  στο epimelitirio247@gmail.com

Τονίζεται ότι το email του χρήστη πρέπει να είναι δηλωμένο στο taxisnet και να έχει διαθέσιμους τους κωδικούς πρόσβασης κατά την είσοδο του στην πλατφόρμα epresence.gov.gr.

Με εκτίμηση,

O Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται