Τελευταίες ημέρες υποβολής αιτήσεων για την κατασκευή e-shop με 100% επιδότηση από το ΕΣΠΑ («e-λιανικό»)

spot_img

Στις 23.03.2021 λήγει η υποβολή αιτήσεων για την κατασκευή e-shop μέσω της 100% επιδότησης από το ΕΣΠΑ, αν δεν πάρει παράταση, και η MySystemLand μπορεί να κάνει την αίτηση για λογαριασμό όσων προλαβαίνουν ακόμη.

Επιδοτούνται αιτήσεις μέχρι 5.000 ευρώ για κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ και με επιδότηση στο 100% για την κατασκευή eshop, καθώς και για την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού.

Η δράση «e-λιανικό» έχει στόχο την επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού αυτών, να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους και να διασφαλιστεί η συνέχεια της οικονομικής δραστηριότητας τους.

*ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ πλέον η εκ των προτέρων υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς στις επιχειρήσεις θα δοθεί χρόνος έξι (6) μηνών, αφού ενταχθούν, για να υλοποιήσουν το έργο τους.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ:
1) Υποβολή αίτησης
2) Δημοσίευση απόφασης έγκρισης μετά από αξιολόγηση της αίτησης
3) Αν υπάρχει έγκριση, ξεκινάμε τη διαδικασία κατασκευής του e-shop
4) Μετά την ολοκλήρωση του e-shop και τον τελικό έλεγχο, λαμβάνετε την επιδότηση

Η MySystemLand αναλαμβάνει για εσάς όλη τη διαδικασία!
Από τη σύνταξη και κατάθεση της αίτησή σας ως την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ή/και την αγορά κατάλληλου εξοπλισμού.

Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής στο πρόγραμμα επιδότησης ΕΣΠΑ αφήνοντας τα στοιχεία σας εδώ και η MySystemLand θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.

Τα οφέλη ενός eshop είναι τεράστια για μια επιχείρηση και ειδικά όταν επιδοτείται 100% από το ΕΣΠΑ έως και με 5.000 ευρώ!

Κατασκευάστε το e-shop σας και εξοπλιστείτε με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρονικές συσκευές αξιοποιώντας πλήρως την 100% επιδότηση ΕΣΠΑ σε επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου συνολικού ύψους 5.000 ευρώ για το νέο πρόγραμμα. Μπορείτε ακόμη να αναβαθμίσετε μόνο το υπάρχον e-shop σας.

Γίνετε ανταγωνιστικοί και πουλήστε πανελλαδικά ή και παγκόσμια, ακόμα και με κλειστό το φυσικό σας κατάστημα, ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη χρονικά περίοδο λόγω του Κορονοϊού. Μπορείτε να εξοπλιστείτε επίσης και με ηλεκτρονικό υπολογιστή, laptop ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, εκτυπωτή και προγράμματα, που επιδοτεί το νέο πρόγραμμα.

Μην καθυστερείτε! Από την ημέρα της δημοσίευσης του προγράμματος, θα έχετε ΜΟΝΟ 30 ημέρες για να κάνετε την αίτηση επιδότησης.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πλέον να έχει ολοκληρωθεί προηγουμένως το eshop και να έχουν κοπεί όλα τα απαραίτητα τιμολόγια με τις αντίστοιχες πληρωμές τους. 

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία κατασκευής e-shop.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών επιχειρήσεων στο Ληξούρι και την κατάλληλη σχεδίαση του e-shop, υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης στο χώρο τους μετά από συνεννόηση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε στο site της επιχείρησης εδώ

Την αίτηση ενδιαφέροντος για το νέο πρόγραμμα θα τη βρείτε εδώ

MySystemLand

Μια επιχείρηση στο Αργοστόλι, που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του σύγχρονου ψηφιακού και τεχνολογικού κόσμου και για να εξυπηρετήσει άμεσα έναν οργανισμό, μία υπηρεσία, μία επιχείρηση, αλλά και τον απλό πολίτη, ανάλογα με τις ανάγκες τους με ολοκληρωμένα πακέτα ή προσφέροντας συγκεκριμένες υπηρεσίες και συστήματα.

Συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται στους ψηφιακούς τομείς:
1. της Πληροφορικής (Software),
2. των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Hardware – Service),
3. της Ασφάλειας (Security),
4. του Διαδικτύου (Internet),
5. της Γραφιστικής (Graphic Design & Print),
6. της Διαφήμισης (Internet & Social Advertising),
7. της Φωτογραφίας και του Βίντεο (Photography & Video)

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Βασιλείου Βανδώρου 13 (στενό Λιθοστρώτου πριν την πλατεία Καμπάνας)

Αργοστόλι, Κεφαλονιά

Τηλέφωνο: 26710 – 28834 |  Κινητό: 6947339786

E-mail: mysystemland@gmail.com

Website: www.mysystemland.com

Κοινωνικά Δίκτυα: FacebookInstagramTwitterYoutube  @MySystemLand

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται