Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Ainos Mountain Marathon 2021

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Ainos Mountain Marathon 2021

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τη συμμετοχή στον Ainos Mountain Marathon 2021 και στον Ainos Trail Race των 10km στις 26 Σεπτεμβρίου 2021 και αυτή την εβδομάδα μέσα από το site https://ainosmarathon.com/. Οι εγγραφές θα συνεχιστούν για κάποιες ημέρες ακόμα και ΔΕΝ θα γίνουν λίγο πριν τον αγώνα.

Ενημερώνουμε, επιπλέον ότι η Levante Ferries προσφέρει 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά της εισιτήρια στους συμμετέχοντες αθλητές του αγώνα με την προσκόμιση της απόδειξης συμμετοχής.

Τέλος, ο Δήμος Σάμης και η Κοινότητα Πυργίου Κεφαλονιάς προσφέρουν την επόμενη ημέρα του αγώνα τη δωρεάν μεταφορά των αθλητών και την ξενάγησή τους στα σπήλαια της Μελισσάνης και της Δρογκαράτης. Η μεταφορά θα γίνει το πρωί της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου 2021 γύρω στις 08:30.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Από την οργανωτική επιτροπή του Ainos Mountain Marathon

Λίγα λόγια για τον μαραθώνιο

Ο Σύλλογος Απανταχού φίλων του Πυργιού “ο Αίνος”, με την αρωγή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και την συνδρομή του φορέα Αίνου και της τουριστικής επιτροπής του δήμου Αργοστολίου, οργανώνει τον ορεινό μαραθώνιο “Ainos Mountain Marathon”.

Το βουνό “Ainos Monte Nero” (για τους Ενετούς) στην Κεφαλονιά, φιλοξενεί τους δρομείς του Ainos Mountain Marathon στις 26 Σεπτεμβρίου 2021. Η απόσταση είναι 42χλμ, με αθροιστική θετική υψομετρική 2,5 χιλιάδων μέτρων.

Τα μονοπάτια του Αίνου που θα διέλθει ο αγώνας επεκτείνονται σε όλο το βουνό διασχίζουν ολόκληρη την κορυφογραμμή με εκπληκτική θέα των γύρω νησιών και των βουνών της Στερεάς Ελλάδος και Πελοποννήσου.

Ο αγώνας απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς βουνού καθώς περιλαμβάνει τεχνικά μονοπάτια και απαιτητικό ανάγλυφο.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο https://ainosmarathon.com/

spot_img

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img