Στ. Σπαθής: Συγχαρητήρια στον Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, το νέο Προέδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

Αργοστόλι, 18/08/2021

Προς:

  • Γραφείο Προέδρου Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος
  • Πρόεδρο Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου

Αδερφέ μου Γιάννη,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης, σου εκφράζω τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σου στη θέση του Προέδρου την Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η κοινή μας διαδρομή τα τελευταία τρία χρόνια με την αδελφοποίηση των Επιμελητηρίων μας, η εξαίρετη συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη και η ειλικρινής φιλία που αναπτύχθηκε μεταξύ μας, με καθιστούν βέβαιο για την επιτυχημένη πορεία που θα ακολουθήσεις στην Προεδρία της ΚΕΕΕ.

Η θέση που απρόσμενα χήρευσε, μετά την απώλεια του εξαίρετου Κωνσταντίνου Μίχαλου, πληρώνεται σήμερα από έναν άνθρωπο γεμάτο γνώσεις, ιδέες, όραμα και αγάπη για τον Επιμελητηριακό θεσμό. Έναν άνθρωπο, έναν Πρόεδρο, που με την εμπειρία και τη θέλησή του θα οδηγήσει σε ένα ακόμη λαμπρότερο μέλλον όλους εμάς. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη δυνατή επιλογή για τη θέση αυτή.

Παρότι είσαι ένας άνθρωπος που δεν είχες ποτέ την ανάγκη του αξιώματος για να αγωνιστείς με πάθος και σθένος για τα συμφέροντα των Επιμελητηρίων, από σήμερα που δικαίως κατακτάς το ύψιστο επιμελητηριακό αξίωμα, ανοίγεται μπροστά σου ο δρόμος για ακόμη μεγαλύτερους αγώνες.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνεις. Θα είμαι δίπλα σου σε ότι χρειαστείς.

Θερμά Συγχαρητήρια,

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Σταύρος Σπαθής

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται