Επιμελητήριο: Η συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου την Τετάρτη 31.03 θα αφορά την περιοχή του Δήμου Ληξουρίου

spot_img

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης ξεκινά ένα κύκλο ανοιχτού διαλόγου με τους επαγγελματίες.

Κρίνοντας ότι πέραν των βασικών προβλημάτων, υπάρχουν και θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες κατά τόπους, το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει διαδικτυακά με επαγγελματικούς φορείς και με συμμετοχή εκπροσώπων των ΟΤΑ και του Βουλευτή σε μια προσπάθεια στοχευμένης επίλυσης των προβλημάτων.

Η τακτική συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 31/03/21 και ώρα 18:00 και αφορά την περιοχή του Δήμου Ληξουρίου.

Στη συζήτηση έχουν προσκληθεί επαγγελματικοί φορείς της Παλλικής, ο Βουλευτής Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ.Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης, καθώς επίσης είναι ανοιχτή και σε όλους τους επαγγελματίες- μέλη μας από την περιοχή.

Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες συνεδριάσεις ανά περιοχή για καλύτερη ενημέρωση όλων και προκειμένου να προβούμε σε δράσεις στήριξης των μελών μας.

Η συνεδρίαση θα προβληθεί ζωντανά από τη σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom.

Οι επαγγελματίες της Παλλικής που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2671026190 είτε μέσω email στο chamberk@otenet.gr για να τους δοθούν οι κωδικοί πρόσβασης της τηλεδιάσκεψης.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Σταύρος Σπαθής

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται