Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Καταγγελία για το αιματοκύλισμα του Παλαιστινιακού λαού από τις Ισραηλινές δυνάμεις

spot_img

                                                                   Αργοστόλι   19/5/2021

Καταγγελία για το αιματοκύλισμα του Παλαιστινιακού λαού από τις Ισραηλινές δυνάμεις

 Για άλλη μια φορά, γίναμε μάρτυρες της βάρβαρης επίθεσης των Ισραηλινών δυνάμεων ενάντια σε Παλαιστίνιους που διαδήλωναν στις κατεχόμενες από το 1967 περιοχές της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Τα άθλια σχέδιά της πολεμικής μηχανής του Ισραήλ για την εξόντωση των Παλαιστινίων βρίσκουν στήριξη πρώτα και κύρια απ’ τις ΗΠΑ αλλά κι από τους Ευρωπαίους ιμπεριαλιστές, Αραβικές κυβερνήσεις και καθεστώτα. Συνένοχες είναι και οι ελληνικές κυβερνήσεις, η σημερινή και οι προηγούμενες, που συνάπτουν συμφωνίες, στρατιωτικές, οικονομικές, ενεργειακές, και έχουν δημιουργήσει τους αντιδραστικούς στρατιωτικούς άξονες,στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, με Ισραήλ και Αίγυπτο,κάτω από την καθοδήγηση και για την εξυπηρέτηση των σχεδίων των ΗΠΑ.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ο αγώνας του Παλαιστινιακού λαού για να σταματήσει η Ισραηλινή κατοχή και ο εποικισμός, να γυρίσουν οι πρόσφυγες, να ελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις Ισραηλινές φυλακές είναι δίκαιος.

Καλούμε τους αυτοαπασχολουμένους και ΕΒΕ καθώς και όλο τον λαό της Κεφαλονιάς, να δείξουν την αλληλεγγύη τους στον για δεκαετίες δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό. Να δυναμώσουμε την πάλη μας για την απεμπλοκή της χώρας μας από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Συμμετέχουμε δυναμικά στην συγκέντρωση της Επιτροπής Ειρήνης Κεφαλονιάς & Ιθάκης στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, την Πέμπτη 20 Μαΐου και ώρα 7:30 το απόγευμα.

Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img