Άνοδος για τη ΓΕΚ σε αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ – Πρώτη φορά ανάμεσα στα πρώτα 100 σωματεία στην Ελλάδα

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Σημαντική άνοδος για τη ΓΕΚ στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ

Για πρώτη φορά ανάμεσα στα πρώτα 100 σωματεία στην Ελλάδα

Με καλές ειδήσεις κλείνει η φετινή χρονιά για το σύλλογό μας. Μετά την ανακοίνωση της οριστικής αξιολόγησης του 2021 από τον ΣΕΓΑΣ, η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας βρίσκεται στην 98η θέση, ανάμεσα σε 255 σωματεία που κατάφεραν να βαθμολογηθούν. Πρόκειται για την καλύτερη κατάταξη που έχουμε πάρει μέχρι σήμερα, η οποία συνοδεύτηκε από άνοδο 14 θέσεων σε σχέση με το 2019 (το 2020 λόγω πανδημίας δεν υπήρξε αξιολόγηση). Η επιτυχία αυτή έρχεται σε μια δύσκολη χρονιά, στην οποία μέτρησαν μόνο τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και όχι τα Διασυλλογικά, που ανέκαθεν αποτελούσαν τη βασική πηγή βαθμών του συλλόγου μας.

Εκτός όμως από την αξιολόγηση του 2021, ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των αθλητών και των αθλητριών που εντάσσονται στις κατηγορίες σχεδιασμού της Ομοσπονδίας για το 2022. Ανάμεσά τους, για πρώτη φορά, υπάρχουν και 2 δικά μας παιδιά: Στην προ-εθνική ομάδα Κ18 εντάσσεται ο σφαιροβόλος Δημήτρης Αντωνάτος και στην κατηγορία επίλεκτων αθλητών Κ18 η σπρίντερ η Αλίκη Σταματελάτου.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της αγωνιστικής μας ομάδας που με τις επιτυχίες ανέβασαν τον στίβο της Κεφαλονιάς ψηλότερα!

Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας

ΣΥΝ_1_-_ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ_ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ_2021_1

spot_img

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img