“Θα επισκεφθεί και ο Μητσοτάκης την Κεφαλονιά. Θα είναι το ίδιο αποφασιστικοί & δυναμικοί;”

spot_img

Πολλά ελέγχθηκαν για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κεφαλλονιά.

Ο καθένας έχει τις εκτιμήσεις του και τις απόψεις του. Σεβαστές όλες αρκεί να είναι στα όρια της ευπρέπειας.

Να διατυπώσω και εγώ τις δικές μου με τα δικά μου κριτήρια και θεωρήσεις αν επιτρέπεται.
Έδωσα προσοχή στη συζήτηση που είχε με τους δημάρχους του νησιού.

Αυτό που είδα εγώ είναι μια ειλικρινή προσέγγιση και διατύπωση των προβλημάτων του κάθε δήμου προς τον Τσίπρα. Εγώ είδα ένα συνομιλητή όχι δήθεν και υπεράνω. Με κάποιες διαφορές βέβαια αλλά αληθινή επικοινωνία.

Ειδικά τον δήμαρχο Ληξουρίου, είχε την ευκαιρία να διατυπώσει τα προβλήματα της Παλικής τα οποία βέβαια είχαν δημιουργηθεί και ήταν άλυτα από την εποχή του ενιαίου Δήμου.
Προσωπικά είδα θετικά την αποφασιστικότητα να τα διατυπώσει όπως είναι στον πρώην πρωθυπουργό λες και ήταν εν ενεργεία πρωθυπουργός.

Και παρόλο που ο συντονιστής δήμαρχος Αργοστολίου πρότεινε να τα αναλύσουν αργότερα όταν οι πόρτες κλείσουν, ο Τσίπρας διατύπωσε ότι δεν έχει πρόβλημα και επί τόπου γιατί δεν υπάρχει τίποτα να κρύψουν.

Όμως εγώ να βάλω ερωτήματα προς σκέψη

Σε λίγες οι μέρες θα επισκεφθεί και ο Μητσοτάκης την Κεφαλονιά…

Άραγε θα είναι το ίδιο αποφασιστικοί και δυναμικοί στα ζητήματα του τόπου τους.

Ο δήμαρχος Κατσιβελης θα δείξει την πλούσια εμπειρία του και αποφασιστικότητα του να καταδείξει τα προβλήματα του ΤΕΙ , των σχολείων, του καταφυγίου στον Αθέρα;

Θα αναφέρει το “δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση μαζί με τον Σκουρλέτη έχουν αδρανήσει”;

Θα έχει τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις για το ΤΕΙ που χάθηκε ή αλλοιώθηκε , να πει την άποψη του με σθένος και σιγουριά μπροστά στον Μητσοτάκη ;

Να τον ρωτήσει τον Μητσοτάκη γιατί να κλείσει τελείως το τμήμα με σθένος και αποφασιστικότητα άσχετα αν ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε το τίτλο σπουδών. Όπως είπε και ο ίδιος εάν υπήρχε ακόμα , θα ήταν δυνατή η περίπτωση κάποια στιγμή να “ξεκουμπώσει” από την Κέρκυρα και να γυρίσει πίσω.

Για τα παραπάνω κύριοι αμφιβάλλω αν κρίνω από το παρελθόν και την αποφασιστικότητα και την πυγμή που έδειξε για τα συμφέροντα της Παλικής απέναντι στο δήμαρχο Παρίση.

Παραδόξως είχε την ευκαιρία να κάνει αληθινές κουβέντες με τον Τσίπρα άσχετα αν η βασική πρόθεση ήταν να του κάνει κρητική για τις ημέρες της διακυβέρνησης του και που αφορούσαν το Ληξούρι, και έτσι έπρεπε. Αλλά το βασικό ερώτημα παραμένει …

Στο Μητσοτάκη θα δείξει την ίδια απόγνωση ;

Χρήστος Ευαγγελάτος

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται