ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετατρέπει την κρίση της πανδημίας σε ευκαιρία για να κάνει «δωράκια»

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Η πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την οποία αναδεικνύει το σημερινό πρωτοσέλιδο της Η Εφημερίδα των Συντακτών, με την οποία δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους φορείς του Δημοσίου που σχετίζονται με τον τουρισμό να συνάπτουν συμβάσεις με συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία χωρίς διαγωνιστικη διαδικασία, συνιστά σκάνδαλο πρώτου μεγέθους.

Είναι οφθαλμοφανές πως η κυβέρνηση #Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να μετατρέψει την κρίση της πανδημίας σε ευκαιρία για να κάνει «δωράκια», με τα χρήματα του ελληνικού λαού, στους ιδιώτες φίλους της και μάλιστα μέσω #ΠΝΠ. Και, δυστυχώς, όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μοναδικό. Το θέμα με τα διαβόητα voucher για τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, ο διπλασιασμός της αποζημίωσης για τις ιδιωτικές ΜΕΘ εν μέσω πανδημίας ή το κονδύλι ύψους 30 εκ. ευρώ για την πραγματοποίηση μοριακών ελέγχων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα αποτελούν καραμπινάτες περιπτώσεις διασπάθισης του δημόσιου χρήματος.

Αν ο κ. Μητσοτάκης νομίζει πως όλα αυτά θα παραμείνουν στο σκοτάδι, είναι βαθιά γελασμένος. Θα λογοδοτήσει ακόμα και για το τελευταίο ευρώ που έχει δαπανηθεί εν μέσω της πανδημίας. Τα παιχνίδια εις βάρος του ελληνικού λαού προς όφελος λίγων κι εκλεκτών δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά.

ΑΘΗΝΑ 16/04/2020
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται