Ρόδη Κράτσα στην Κεφαλονιά: Συνεχίζεται η μάχη κατά του Κορονοϊου

spot_img

19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στην Κεφαλονιά: Συνεχίζεται η μάχη

κατά του κορωνοϊου

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Συνδυασμός ατομικής ευθύνης, ενημέρωσης και ελέγχων από την πολιτεία

Για την τήρηση των μέτρων κατα του COVID-19 αλλά και θέματα ασφαλείας αρμοδιότητάς τους συζήτησε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, κατά τις συναντήσεις της με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλονιας κ. Ιωάννη Μπούμη και τον Λιμενάρχη Κεφαλονιας Αντιπλοίαρχο Αθανάσιο Σιούτη.

Η Περιφερειάρχης, συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών & Πολιτισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Κατερίνα Μοθωναίου εξέφρασε την άποψη ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, καθώς παρατηρείται έξαρση της μεταδοτικότητας αλλά και μια ψευδαίσθηση στον πληθυσμό ότι τελειώσαμε με τον κορωνοϊό ή ότι δεν κινδυνεύουμε βαριά από αυτόν.

Εξέφρασε την ικανοποίησή της, ότι η κατάσταση όπως διαμορφώνεται στην Κεφαλονιά είναι βατή, όπως ικανοποιητική είναι και η αντιμετώπιση των λιγοστών ευτυχώς κρουσμάτων που έχουν παρουσιαστεί έως σήμερα στο νησί. Ζήτησε επισταμένους ελέγχους από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας όπως και όλα τα αρμόδια όργανα και Αρχές σε όλους τους τομείς όπως πύλες εισόδους, χώρους εστίασης, διασκέδασης, ψυχαγωγίας και εμπορικά καταστήματα τόσο στην Κεφαλονιά όσο και στην Ιθάκη, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερη τουριστική κίνηση.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού ενημέρωσε σχετικά με τα μέτρα προστασίας που θα ισχύσουν για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η επιτυχία μας για την προστασία από την πανδημία, εξαρτάται από το συνδυασμό των μέτρων που εφαρμόζει η πολιτεία και την ατομική ευθύνη και την συνεχή ενημερωση από όλους τους φορείς. Για αυτό η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη, όπως ήδη γίνεται πράξη”, δήλωσε η Περιφερειάρχης.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται