Παναγής Καππάτος: Η δράση μου για Κεφαλονιά & Ιθάκη στον 1 χρόνο της θητείας μου

spot_img

Αξιότιμοι συμπολίτες, αξιότιμες συμπολίτισσες στην Κεφαλονιά, την Ιθάκη και σε όλον τον κόσμο,

Πριν από ένα χρόνο είχα την τιμή να παραβρεθώ στη Βουλή των Ελλήνων ως Βουλευτής, με την εντολή των πολιτών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης για να την ορκωμοσία των Βουλευτών της Θ’ Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων.

Σε αυτόν τον ένα χρόνο το νομοθετικό σώμα της χώρας μας συζήτησε και ψήφισε πάνω από 80 νομοσχέδια, ολοκλήρωσε τη Συνταγματική Αναθεώρηση, ενώ η προανακριτική επιτροπή στην οποία συμμετείχα, κατέθεσε πρόσφατα το πόρισμά της και ολοκλήρωσε τις εργασίες της.

Σε αυτόν τον πρώτο χρόνο της θητείας μου ως Βουλευτής της μονοεδρικής περιφέρειας Κεφαλονιάς και Ιθάκης και ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Συμπολίτευσης, πέρα από τις υποχρεώσεις μου στο νομοθετικό σώμα, είχα και αυξημένες ευθύνες ως προς την αντιπροσώπευση των νησιών μας στο επίπεδο της Κυβέρνησης.

Στο πλαίσιο της θεσμικής μου ιδιότητας, κατέβαλα κάθε προσπάθεια ώστε να συνδράμω και να διευκολύνω την κοινωνία των νησιών μας και τις πρωτοβουλίες της.

Αυτό έγινε κατορθωτό πάντοτε σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια), την πολιτική ηγεσία των υπουργείων, υπηρεσιακούς παράγοντες στην Αθήνα, την Πάτρα, την Κέρκυρα και τα νησιά μας, καθώς και σε συνεργασία με την Κοινωνία των Πολιτών και τους φορείς της.

Σε αυτό τον πρώτο χρόνο έγινε η εκκίνηση και η προετοιμασία πολλών πρωτοβουλιών για τις οποίες καταβάλλω κάθε προσπάθεια να εξελιχθούν με τρόπο θετικό για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, ενώ αρκετές βρίσκονται ήδη σε φάση ολοκλήρωσης και υπογραφών.

Με αυτή την επιστολή σας παρουσιάζω συνοπτικά τη δράση μου για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη στον πρώτο χρόνο της θητείας μου.

*Το αρχείο μπορείτε να το διαβάσετε και στον σύνδεσμο αυτό: https://bit.ly/3h74kJK

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται