Κορονοϊός – Στ. Τραυλός: Θα αποδείξουμε ότι είμαστε μια υποδειγματική κοινότητα παραμένοντας ΝΙΚΗΤΕΣ ΖΩΗΣ

spot_img

“Θα αποδείξουμε και σε αυτή τη φάση της πανδημίας ότι είμαστε μια υποδειγματική Κοινότητα παραμένοντας ΝΙΚΗΤΕΣ ΖΩΗΣ”

Με το ξέσπασμα της πανδημίας του Κορωνοϊού στην Ελλάδα και για την προστασία της Δημόσιας Υγείας κληθήκαμε να εφαρμόσουμε μια σειρά από μέτρα ανατρέποντας ουσιαστικά την δεδομένη μέχρι τότε καθημερινότητά μας σε κοινωνικό, επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Επιδείξαμε ως Κοινότητα περίσσια υπομονή, πίστη και συνέπεια επιστρατεύοντας όλες μας τις ψυχικές δυνάμεις προς όφελος της ατομικής μας υγείας, της υγείας των οικείων μας και της υγείας των συνανθρώπων μας. Με τον τρόπο αυτό μειώσαμε τον κίνδυνο διασποράς του ιού και διατηρήσαμε τα νησιά μας ασφαλή. 

Την ίδια συνέπεια επιδείξαμε κατά το χρονικό διάστημα της σταδιακής άρσης των μέτρων για τον περιορισμό και τη διασπορά του Κορωνοϊού και της επανεκκίνησης της οικονομικής δραστηριότητας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Συνεργαστήκαμε όλοι για το καλό του τόπου μας. Κυρίως δε, οι επαγγελματίες των νησιών μας, ευρισκόμενοι σε μια ήδη επιβαρυμένη τουριστική και οικονομική πραγματικότητα ως συνέπεια της υγειονομικής κρίσης, τηρώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα εξασφάλισαν στην Κεφαλλονιά και την Ιθάκη την δυνατότητα του ασφαλούς προορισμού. 

Από την 3η Νοεμβρίου 2020 και για ένα μήνα, καθώς το 2ο κύμα της πανδημίας του Κορωνοϊού είναι σε εξέλιξη, καλούμαστε να εφαρμόσουμε μια δέσμη από νέα μέτρα τα οποία ισχύουν για όλη την επικράτεια αλλά και ειδικότερα μέτρα που ισχύουν για περιοχές όπως η Κεφαλονιά και η Ιθάκη που βρίσκονται στο Επίπεδο Α’ – Επιτήρησης (κίτρινο) του νέου Υγειονομικού Χάρτη της Χώρας. 

Όντας εύλογο να υπάρχουν κόπωση, αμφιβολία, ακόμα και άρνηση απευθυνόμενος στον καθένα από εσάς σας ζητώ, όλοι μαζί να αναλογιστούμε την προσωπική μας ευθύνη για τους εαυτούς μας, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, τους οικείους μας, τον συνάνθρωπό μας, επιδεικνύοντας την ίδια συνέπεια που επιδείξαμε και στην αρχή της εμφάνισης της πανδημίας, όσον αφορά την εφαρμογή των νέων μέτρων. 

Η συμβολή μας στην τήρηση των μέτρων θα συμβάλλει περαιτέρω και στη παραμονή των νησιών μας στο “Α’ Επίπεδο – Επιτήρησης” του Υγειονομικού Χάρτη της Χώρας και κατά συνέπεια στην αποφυγή εφαρμογής δυσμενέστερων μέτρων. 

Είμαι βέβαιος ότι θα αποδείξουμε και σε αυτή τη φάση της πανδημίας ότι είμαστε μια υποδειγματική Κοινότητα παραμένοντας ΝΙΚΗΤΕΣ ΖΩΗΣ!!!

Ο Αντιπεριφερειάρχης 

Κεφαλληνίας και Ιθάκης 

Σταύρος Π. Τραυλός

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img