Κεφαλονιά: Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης στο δρόμο Αργοστόλι – Πόρος

spot_img

17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης στο δρόμο Αργοστόλι – Πόρος

Αυτοψία από τις Τεχνικές Υπηρεσίες σε έργα οδοποιίας

Συνεχείς είναι οι αυτοψίες που πραγματοποιούνται από κλιμάκια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλλονιάς & Ιθάκης στα έργα οδοποιίας που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως και οι παρεμβάσεις – καθαρισμοί αντιπλημμυρικής προστασίας.

Κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλλονιάς & Ιθάκης πραγματοποίησε αυτοψία, παρουσία του Αντιπεριφερειαρχη Σταύρου Τραυλού, στο έργο της ανακατασκευής και διαπλάτυνσης της Επαρχιακής οδού Ασπρογέρακας- Αννινατα. Διαπιστώθηκε η γρήγορη εξέλιξη του έργου και η αρτια εκτέλεση των εργασιών από τον εργολάβο κάτω από τη συνεχή επίβλεψη των Μηχανικών της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιας και Ιθάκης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται σε επίπεδο πολιτικής προστασίας που θα θωρακίσουν την αντιπλημμυρικά την περιοχή και ο καθαρισμός του δρόμου Αργοστόλι – Πόρος όπου κόπηκαν τα χόρτα και απομακρύνθηκαν κλαδια και άλλα αντικείμενα που είχαν συσσωρευτεί στα πρανη και τα οποία θα μπορουσαν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα ενόψει μιας έκτακτης έντονης βροχόπτωσης.

Γραφείο Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται