Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς (βίντεο – εικόνες)

spot_img

Μετά τη Ζάκυνθο ο Αλέξης Τσίπρας, Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε την Κεφαλονιά και συγκεκριμένα το Αργοστόλι και στη συνέχεια το Ληξούρι, το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουλίου 2020.

Τον κ. Τσίπρα συνόδευαν οι πρώην υπουργοί Νεκτάριος Σαντορινιός, και Κατερίνα Νοτοπούλου, καθώς επίσης και οι Θεόδωρος Γαλιατσάτος και Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί ξεκίνησε με την ομάδα του από την Πλατεία Καμπάνας και κατευθύνθηκε στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου, όπου για περίπου μία ώρα περπατούσε και χαιρετούσε τον κόσμο και τους εμπόρους-επιχειρηματίες.

Από εκεί συνέχισε στο Θέατρο “ΚΕΦΑΛΟΣ”, όπου άκουσε με προσοχή τους επαγγελματίες και τους φορείς του Τουρισμού και μίλησε και ο ίδιος για τα προβλήματα των επιχειρηματιών λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού.

Τέλος, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο Αργοστόλι με την επίσκεψη και τη συνομιλία του με τους Δημάρχους της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης για τα προβλήματα των περιοχών τους στο Δημαρχείο Αργοστολίου. Συγκεκριμένα, μίλησε με το Δήμαρχο Αργοστολίου, κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, το Δήμαρχο Ιθάκης, κ. Διονύση Στανίτσα, το Δήμαρχο Ληξουρίου, κ. Γιώργο Κατσιβέλη, και το Δήμαρχο Σάμης, κ. Μάκη Μονιά.

Ο κ. Μιχαλάτος μίλησε πολύ σύντομα και προτίμησε να αφήσει στα χέρια του κ. Τσίπρα έναν τεράστιο φάκελο με σημαντικές υποδείξεις του Δήμου του για να τις δει.

Ο κ. Στανίτσας ήρθε και αυτός προετοιμασμένος με προτάσεις-υποδείξεις σε μερικά φύλλα χαρτί, τα οποία και αυτός περέδωσε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κατσιβέλης προτίμησε να τα πει όλα προφορικά και να περιγράψει τα προβλήματα του Δήμου Ληξουρίου. Ο ίδιος ιδιαίτερα θυμωμένος με την κατάσταση στο ξεχασμένο Ληξούρι από το ελληνικό κράτος τόνισε συγκεκριμένα προβλήματα. Όπως, την αποκατάσταση των προβλημάτων λόγω του σεισμού, την αποκατάσταση των σχολείων, τις Εργατικές Κατοικίες, την αποκατάσταση της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης Ληξουρίου, το ΤΕΙ Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων.

Ο κ. Μονιάς προτίμησε και αυτός να αναφέρει προφορικά τα προβλήματα του Δήμου του. Κυρίως τόνισε το πρόβλημα με τα δυσπρόσιτα σχολεία και την άσχημη κατάσταση των σχολείων γενικότερα, καθώς και την υποστελέχωση του δήμου του.

Μετά το Αργοστόλι επισκέφτηκε το Ληξούρι για φαγητό μαζί με την ομάδα του και θα αποχωρήσει από την Κεφαλονιά σήμερα αεροπορικώς ολοκληρώνοντας έτσι την περιοδεία του στο νησί μας.

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται