Αποκλειστικές φωτογραφίες: Ευρωπαϊκών προδιαγραφών πλέον το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς

spot_img

Το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς “ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ” είναι σχεδόν έτοιμο και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα άλλα μεγάλα ελληνικά αεροδρόμια. Η Fraport και οι συνεργαζόμενες εταιρείες της έκαναν το θαύμα τους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

Μάλιστα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πρόκειται πλέον για ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών αεροδρόμιο, περιφερειακό μεν, αλλά με μεγάλη δυναμική και τουριστική κίνηση. Πέρα της εξωτερικής και εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για την προστασία τόσο του προσωπικού όσο και των επισκεπτών.

Μπήκαμε σε όλους τους χώρους των επισκεπτών και πραγματικά μείναμε έκπληκτοι από την εξέλιξη του αεροδρομίου και των έργων. Πόσο γρήγορα προχώρησαν όλα! Φυσικά είναι ακόμα να προσθεθούν και κάποιες τελευταίες πινελιές κυρίως ταμπέλες, διαφημιστικά, φωτεινές επιγραφές, κάποια μηχανήματα, τελευταίες συνδέσεις κλπ.

Εντυπωσιαστήκαμε πραγματικά και από ένα μεγάλο ψηφιδωτό που κοσμεί το χώρο των τεράστιων κυλιόμενων σκαλών, που συνδέει το χώρο των αφίξεων και με το κτήριο των αναχωρήσεων.

Ιδιαίτερα μας ενδιέφερε να δούμε το νέο κτίριο των αφίξεων, το οποίο συνεχίζει στην ίδια αρχιτεκτονική και στα ίδια χρώματα.

Έτσι λοιπόν το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς θα είναι πανέμορφο και πανέτοιμο για να υποδεχτεί τουρίστες από όλες τις χώρες του κόσμου και αναμένονται πολλοί!!!

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται