Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου στην Ιθάκη (εικόνες)

spot_img

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή 26 Μαρτίου, η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου στην Ιθάκη με θέμα:

«Το πλαίσιο των όρων αμοιβής και εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων- μισθωτών επισιτιστικών και λοιπών επιχειρήσεων, ψηφιακό ωράριο και  ψηφιακή κάρτα εργασίας».

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Πέτρος Ραπανάκης, Οικονομολόγος, Πτυχιούχος ΑΒΣΠ, Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας και ανθρωπίνου δυναμικού.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Mentor, με τη συμμετοχή όχι μόνο των λογιστών – φοροτεχνικών του νησιού αλλά και επιχειρηματιών τόσο από το τομέα της  εστίασης όσο και από τον τουρισμό.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ο κ. Ραπανάκης παράλληλα με την εισήγησή του δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από το κοινό, με τα θέματα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αλλά και του προβλήματος εύρεσης προσωπικού από τις επιχειρήσεις να κυριαρχούν στη συζήτηση.

Το Επιμελητήριο εκπροσώπησαν ο Διοικητικός Προϊστάμενος, Νεκτάριος Βαβάσης, ο Οικονομικός Επόπτης, Γεώργιος Λασκαράτος καθώς και ο Γεράσιμος Σιμωτάς, Υπεύθυνος Γ.Ε.Μ.Η.

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση, κατόπιν αιτήματος επαγγελματιών, να επιστρέψει ο κ. Ραπανάκης στην Ιθάκη, μετά το πέρας της τουριστικής περιόδου σε μια νέα ενημερωτική εκδήλωση από το Επιμελητήριο.

Σήμερα στις 17:00, στην αίθουσα «Μαρία Σκλαβουνάκη»  του  Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης ακολουθεί η δεύτερη εισήγηση του κ. Ραπανάκη, απευθυνόμενος στους λογιστές και επαγγελματίες της Κεφαλονιάς.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img