Η Ιθάκη παράδειγμα για όλη τη νησιωτική Ελλάδα

spot_img

Η Ιθάκη παράδειγμα για όλη τη νησιωτική Ελλάδα

Η Ιθάκη γίνεται το πρώτο νησί της χώρας που αποκτά ολοκληρωμένη αντιπυρική και αντιπλημμυρική θωράκιση, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες και προκλήσεις, με το πρότυπο πρόγραμμα πολιτικής προστασίας προϋπολογισμού 900.000 ευρώ.

Συγχαρητήρια στο Δήμο Ιθάκης, στο Δήμαρχο Διονύση Στανίτσα, στον Έπαρχο Θανάση Λιβιτσάνη και σε όσους εργάστηκαν για αυτή την επιτυχία. Σε εκδήλωση στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αναλύθηκαν τα οφέλη από τη συνεργασίας Υπουργείου, Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Δήμου Ιθάκης.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προληπτικής μείωσης της διακινδύνευσης των οικισμών της Ιθάκης στη βάση του τρίπτυχου «Πρόληψη – Προετοιμασία/Ετοιμότητα – Ανθεκτικότητα», που στόχος είναι να αποτελέσει πρότυπο σχέδιο για τη θωράκιση όλων των μικρών Δήμων της νησιωτικής χώρας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Θερμές ευχαριστίες στον Υπουργό κ. Χρήστο Στυλιανίδη και σε όλο το πολιτικό και επιστημονικό προσωπικό του Υπουργείου για τη στήριξη στην Ιθάκη.

Στόχος μας είναι να είμαστε περήφανοι όχι μόνο για το τεράστιο φορτίο του ονόματος της Ιθάκης για τον παγκόσμιο πολιτισμό, αλλά και για τη σύγχρονη Ιθάκη ως ένα νησί πρότυπο σε όλη τη Μεσόγειο.

Παναγής Καππάτος

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img