Ο Π. Καππάτος στην Ιθάκη: Συζήτησε τα σημαντικότερα αναπτυξιακά ζητήματα

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Χθες είχα τη χαρά να επισκεφθώ την Ιθάκη. Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσο Γριμπαβιώτη, μετέβην στο Βαθύ και το Σταυρό.

Στις συναντήσεις με τον Έπαρχο κ. Θανάση Λιβιτσάνη, το Δήμαρχο κ. Διονύση Σταντίτσα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέφανο Φιαμπόλη, περιφερειακούς συμβούλους και αντιδημάρχους, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα σημαντικότερα αναπτυξιακά ζητήματα που απασχολούν την Ιθάκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής μου συναντήθηκα και με τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Ιθάκης κ. Δενδρινό, σε μια περίοδο κρίσιμη για πολλούς συμπολίτες μας επαγγελματίες.

Τέλος, με το διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ιθάκης κ. Παξινό, είχαμε συζήτηση σχετικά με την υγειονομική κατάσταση στην Ιθάκη στα πλαίσια και της διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη φιλοξενία και την αναλυτική ενημέρωση τους ανθρώπους και τους φορείς της Ιθάκης και εύχομαι σύντομα να είμαστε σε θέση να συναντηθούμε χωρίς τους περιορισμούς που δημιουργεί ο κορονοϊός.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς – Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img