Ξεκίνησε η μεταστέγαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοινώνει ότι, σε υλοποίηση  των δεσμεύσεων του Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Τρεπεκλή  ξεκίνησε σήμερα 5/4/2024 η μεταστέγαση των Υπηρεσιών της, στο νέο ιδιόκτητο κτήριό της, επί της οδού Ζαβιτσιάνου 1 (Παλαιό Λιμάνι) και θα διαρκέσει μέχρι την 12/4/2024.

Κατόπιν τούτου ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας, για τις όποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που για το σκοπό αυτό θα απαιτηθούν.

Το νέο εμβληματικό κτήριο θα αποτελέσει κτήμα όλων των πολιτών της Περιφέρειας και εφαλτήριο του  Έργου Δημιουργίας που ανοίγεται μπροστά μας, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων του σήμερα και του αύριο.

Γραφείο Τύπου ΠΙΝ

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img