Συνάντηση Περιφερειακού Τμήματος Ιονίων Νήσων Σ.Κ.Λ.Ε με τον Περ. Σύμβουλο Γιάννη Ζήκο, υπεύθυνο για θέματα Υγείας & Παιδείας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

spot_img

Συνάντηση ενημέρωσης- συνεργασίας πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ιονίων Νήσων του Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας κ. Αγγελική Ρωμαίου και η Ταμίας κ. Σοφία Μπάρμπα με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Ζήκο, υπεύθυνο για θέματα Υγείας και Παιδείας  της Περιφέρειας Ιονίων Νήσωνστα γραφεία της Περιφερειακής  Ενότητας Κέρκυρας.

Τα μέλη του  ΔΣ  ενημέρωσαν τον υπεύθυνο για θέματα Υγείας και Παιδείας,  για τομείς που αφορούν το σημαντικό ρόλο των Κοινωνικών Λειτουργών και της Κοινωνικής Εργασίας στην προάσπιση των αρχών της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Ισότητας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Επισημάνθηκε η αναγκαιότητα στελέχωσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών σε όλους τους τομείς του Κράτους Πρόνοιας και Υγείας και διεκδίκησης μόνιμων προσλήψεων Κοινωνικών Λειτουργών ώστε να είναι δυνατή η πρόληψη, η παρέμβαση και η αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται η  συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων   με στόχο την ανάδειξη και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος και ειδικότερα της ολιστικής υποστήριξης των παιδιών και εφήβων, των οικογενειών και  της σχολικής κοινότητας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Εκ του Γραφείου Τύπου
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img