Συνάντηση εργασίας Εντεταλμένου Συμβούλου Υγείας – Παιδείας της ΠΙΝ με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας

spot_img

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε Κέρκυρας μεταξύ του Εντεταλμένου Συμβούλου Υγείας και Παιδείας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Ζήκου και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας κ. Χαρίλαου Αλαμάνου, παρουσία υπηρεσιακών στελεχών του τμήματος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκπαιδευτικά ζητήματα με επίκεντρο τις σχολικές μεταφορές στο πλαίσιο των αλλαγών που καθορίζονται στην νέα κοινή υπουργική απόφαση που αφορά τα σχετικά με την εκτέλεση των μαθητικών δρομολογίων με ευθύνη των Περιφερειών.

Με στόχο την έγκαιρη διεξαγωγή και ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών για την ομαλή, ασφαλή και απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, ο κ. Ζήκος επεσήμανε την αναγκαιότητα προετοιμασίας, διαρκούς ενημέρωσης και συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων, δίνοντας έμφαση στην ορθή και έγκαιρη αποστολή των απαιτούμενων στοιχείων των μεταφερόμενων μαθητών από τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, ώστε να αποφεύγονται δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις στην απόδοση των αποζημιώσεων στους δικαιούχους.

Η εξεύρεση του απαιτούμενου χώρου για τη στέγαση του Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών Κέρκυρας, το οποίο έθεσε ο κ. Αλαμάνος, αποτελεί ζήτημα για το οποίο έχει επιληφθεί η Περιφερειακή αρχή και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Τρεπεκλής και έχουν δρομολογηθεί λύσεις.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας επ’ ωφελεία του μαθητικού πληθυσμού της Κέρκυρας και του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΝ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img