Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας ΙΝ Ελένη Παπαναστασάτου με την Διευθύντρια της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Μάγδα Πετροπούλου

spot_img

Επίσκεψη στα γραφεία της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2024  από την Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού Ιονίων Νήσων κα. Ελένη Παπαναστασάτου προκειμένου να έχει συνάντηση εργασίας με την Διευθύντρια της ΔΕΠ κα Μάγδα Πετροπούλου.

Η κα. Παπαναστασάτου ενημερώθηκε για την πρόοδο των έργων και των προγραμμάτων που υλοποιούνται από την ΔΕΠ, με έμφαση στους τομείς της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, της προσέλκυσης επενδύσεων και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Εκφράστηκε η αμοιβαία ικανοποίηση για τα αποτελέσματα που έχουν σημειωθεί έως τώρα, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της στενής συνεργασίας μεταξύ της Διαχειριστική Αρχή των Ιονίων Νήσων και του ΕΦΕΠΑΕ για την επίτευξη των κοινών στόχων.

Επιπλέον, συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας για την επόμενη προγραμματική περίοδο, με στόχο την υλοποίηση ακόμα πιο φιλόδοξων και αποτελεσματικών δράσεων για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη της Περιφέρειας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με αμοιβαία εκτίμηση και διάθεση για εποικοδομητική συνεργασία.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και η υπεύθυνη δράσεων ΕΠΑνΕΚ κα. Ιφιγένεια Τσούκα.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img