Περιφερειάρχης ΙΝ: “Πρέπει να συνδέσουμε τον πρωτογενή τομέα με την τοπική αγορά – Θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον αγροτικό κόσμο των νησιών μας”

spot_img

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνεταιρισμένων Αγροτών Κέρκυρας, Σωκράτη Τρύφωνα (Πρόεδρος Δ.Σ.), Απόστολο Θέμα (Αντιπρόεδρος), Ηλία Λάκουρα (Ταμίας) και τον Γενικό Δ/ντη της Ένωσης, Σταύρο Σταυρόπουλο, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής.

Ο κος Τρεπεκλής άκουσε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των εκπροσώπων του αγροτικού κόσμου της Κέρκυρας (το νησί αριθμεί περίπου 8.000 αγρότες), οι οποίοι επεσήμαναν στον Περιφερειάρχη ότι αποκλειστικός σκοπός τους είναι η βοήθεια των αγροτών και η ενίσχυση της παραγωγής τους. Στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεκινήσει κύκλο επαφών με φορείς της Αυτοδιοίκησης και άλλους όπως το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ζητώντας τη στήριξή τους. Έχει, εξάλλου, ήδη ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Τσιριγώτης.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων τόνισε ότι η ΠΙΝ θα βρίσκεται στο πλευρό τους, καθώς αποτελεί προτεραιότητα η άμεση σύνδεση του πρωτογενούς τομέα με την τοπική αγορά.

Ο κος Τρεπεκλής δεσμεύτηκε προς τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συνεταιρισμένων Αγροτών Κέρκυρας ότι το προσεχές διάστημα θα συγκληθεί συνάντηση τεχνικού χαρακτήρα με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα και στη συνέχεια να υπάρξει συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΝ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img