Ο Γιάννης Τρεπεκλής συναντήθηκε με τον Νεκτάριο Θεοδωράκο & τον Νίκο Αυλωνίτη από την Πυροσβεστική Κέρκυρας

spot_img

Το πρωί της Παρασκευής, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής συναντήθηκε με τον Διοικητή Πυροσβεστικής του Νομού Κέρκυρας, κ. Νεκτάριο Θεοδωράκο και με τον Διοικητή του Α’ πυροσβεστικού σταθμού Κέρκυρας κ. Νίκο Αυλωνίτη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία της μονάδας Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ) στη Κέρκυρα και στη Κεφαλλονιά, διατυπώνοντας το αίτημα για την εξεύρεση στέγης της συγκεκριμένης μονάδας

Επίσης συζητήθηκαν επιχειρησιακά θέματα του νησιού.

Ο Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Τρεπεκλής ενημέρωσε τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον ορισμό των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών στα νησιά μας, οι οποίοι έχουν και την αρμοδιότητα της πολιτικής προστασίας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Όπως τόνισε με έμφαση ο κ. Τρεπεκλής, προτεραιότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είναι θέματα που σχετίζονται με την κλιματική κρίση και την προστασία του περιβάλλοντος και επιδίωξη είναι η αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, της οποίας η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο είναι ανεκτίμητη.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img