Η Αλεξάνδρα Μπαλού παραχώρησε συνέντευξη τύπου εκφράζοντας την αντίδρασή της για την πορεία των έργων υποδομών στην Κεφαλονιά

spot_img

Σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 η Αλεξάνδρα Μπαλού, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Αργοστόλι με αφορμή την πραγματοποίηση των δύο συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κεφαλονιά το Σαββατοκύριακο, που μας πέρασε.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες – Βίντεο: Ματίνα Σπυράτου

Μαζί της βρέθηκαν και οι: Νίκος Γκισγκίνης, Περιφερειακός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Κουρούκλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αργοστολίου, και Διονυσία Πεντόγαλου, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ.

Η Αλεξάνδρα Μπαλού αρχικά έδειξε την έντονη αντίθεσή της στον τρόπο λειτουργίας της τωρινής Περιφερειακής Αρχής με τον Γιάννη Τρεπεκλή, η οποία μετά από 6 μήνες το μόνο που έχει επιδείξει είναι να ρίχνει συνεχώς την ευθύνη αποκλειστικά στην προηγούμενη Περιφερειακή Αρχής με την Ρόδη Κράτσα, ενώ τα έβαλε και με την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς τόνισε ότι παρόλο που γνωρίζουν τα προβλήματα στις υποδομές της Κεφαλονιάς δεν διαρρέουν το χρήμα σωστά.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Μάλιστα ανεφέρθηκε και στο έργο αποκατάστασης της Γέφυρας του Χειμωνικού, που ταλαιπωρεί εδώ και καιρό μετά τον ΙΑΝΟ πολίτες και επιχειρηματίες ολόκληρης της Κεφαλονιάς και έχει σημαντικά καθυστερήσει με υπεύθυνους το Υπουργείο Υποδομών αρχικά, αλλά και την Περιφερειακή Αρχή Ιονίων Νήσων. Επίσης, ανέφερε ότι έχει προταθεί στην Περιφερειακή Αρχή (και έχει συμφωνηθεί) να δημιουγηθεί και άλλο ένα πέρασμα στην περιοχή εκεί για βοηθηθεί η κατάσταση. Υποστήριξε ότι πολλοί εργολάβοι παραμένουν απλήρωτοι μήνες τώρα όχι μόνο για έργα που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και για έργα που είναι σε εξέλιξη, αναφέροντας ότι είναι μια τέτοια κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους με τεράστιες καθυστερήσεις σε περίπτωση που κάποιος εργολάβος παραιτηθεί από το έργο.

Στη συνέχεια όλοι μαζί συνομίλησαν για διάφορα θέματα της Κεφαλονιάς, αλλά και κοινωνικά θέματα, ενώ απάντησαν και στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Κεφαλονιάς.

ΒΙΝΤΕΟ: (Όπως προβλήθηκε LIVE από τη σελίδα μας στο Facebook)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img