Επίσκεψη Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Γιάννη Τρεπεκλή στο ΚΕΔΑΣΥ

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Επίσκεψη Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή στο ΚΕΔΑΣΥ

Το πρωί της Πέμπτης ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Πέτρος Αγγελόπουλος επισκέφθηκαν το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ), όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη Διευθύντρια κ. Ελένη Μαλαχά και με τους εργαζόμενους.

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τα σοβαρά κτηριολογικά προβλήματα και τις αντίξοες εργασιακές συνθήκες, εξ αιτίας αυτών, που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα στελέχη του ΚΕΔΑΣΥ, αλλά και οι ωφελούμενοι που το επισκέπτονται.

Αμέσως μετά την επίσκεψη ο Περιφερειάρχης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

«Επισκέφτηκα σήμερα μαζί με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης τον κ. Πέτρο Αγγελόπουλο το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ και διαπίστωσα πραγματικά τα σοβαρά κτηριολογικά προβλήματα και τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν σε ένα κέντρο το οποίο πρέπει να αποτελεί την βιτρίνα της εκπαίδευσης και δυστυχώς η εικόνα που αποκόμισα είναι ότι δεν συνάδει με την υψηλή και κοινωνικά ευαίσθητη αποστολή του.

Συμφωνήσαμε με τον Περιφερειακό Διευθυντή την επόμενη εβδομάδα να πραγματοποιήσουμε μια σύσκεψη με την παρουσία και τεχνικών για να εξετάσουμε τις προοπτικές επίλυσης των προβλημάτων, γιατί είναι ένα σύνθετο πρόβλημα και να λάβουμε τις τελικές αποφάσεις. Είτε να προχωρήσουμε σε άμεσες βελτιωτικές παρεμβάσεις, είτε να εξετάσουμε τη δυνατότητα μετεγκατάστασης σε άλλον χώρο».   

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img