Δύο νέες αποφάσεις ένταξης στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2021-2027 με απόφαση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

spot_img

Ο Περιφερειάρχης Ιόνιων Νησιών, Γιάννης Τρεπεκλής, υπέγραψε τις αποφάσεις ένταξης στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2021-2027 των ακόλουθων Πράξεων :

  1. ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ ΑΠΕ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΖΑΚΎΝΘΟΥ

ΤΕΛΙΚΌΣ ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ : ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.

Προϋπολογισμός Πράξης : 845.641,96 €

H πράξη αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου από κατηγορία Δ σε κατηγορία Β και υλοποιείται με τα ακόλουθα Υποέργα :

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Υποέργο 1: Εκπόνηση μελέτης εφαρμογής και διασφάλιση του συνόλου των αναγκαίων αδειών και εγκρίσεων των προτεινόμενων ενεργειακών παρεμβάσεων που περιλαμβάνονται στην προμελέτη.

Υποέργο 2: Κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης του νοσοκομείου και περιλαμβάνει εγκατάσταση εξοπλισμού αποθήκευσης και διανομής υγραερίου, εγκατάσταση ηλιοθερμικής μονάδας για παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης (ΖΝΧ), αντικατάσταση λαμπτήρων φθορισμού με λαμπτήρες φωτοδιόδων (LED), εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Συστήματος με Αυτοπαραγωγή (net metering) και εγκατάσταση Συστήματος Καταγραφής Ενέργειας.

Υποέργο 3: Το Υποέργο υλοποιείται με παροχή υπηρεσίας και αφορά αφενός στην διαδικασία πιστοποίησης κατά ISO 50001:2011.

    1. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΈΝΤΑΞΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΙΟΝΊΩΝ ΝΉΣΩΝ (ΣΥΝΈΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ)
    Τελικός Δικαιούχος : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝΠροϋπολογισμός Πράξης : 1.012.520,00 €Η σύσταση και η λειτουργία των Περιφερειακών Παρατηρητηρίων Κοινωνικής Ένταξης θεσπίστηκε με τον νόμο ν.4445/2016 (Α’236) «Εθνικός Μηχανισμός για την κοινωνική ένταξη» αποτελεί το σύστημα παρακολούθησης της κοινωνικής ένταξης σε επίπεδο περιφέρειας.
  • Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Ιόνιων Νησιών είναι στελεχωμένο με στελέχη της Π.Ι.Ν από το Τμήμα «Κοινωνικής Αρωγής και Αλληλεγγύης- Περιφερειακό Παρατηρητήριο. Λόγω της έντασης του κοινωνικού προβλήματος σε όλο το εύρος της Π.Ι.Ν., αλλά και της γεωγραφικής μορφολογίας της, η επιτέλεση του παραπάνω αναφερόμενου έργου με επάρκεια, καθιστά αναγκαία την συνέχιση της υποστήριξης της λειτουργίας του με εξωτερικούς συνεργάτες, μέσω της παρούσας δράσης. 
  • To Περιφερειακό Παρατηρητήριο στεγάζεται στο κτίριο Διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας και διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό που προμηθεύτηκε μέσω του έργο της προηγούμενης ΠΠ 2014-2020.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΝ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img