ΚΚΕ Κέρκυρας: Υπενθύμιση προς τη Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

spot_img

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Σε  Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που εξέδωσε στις 26.04.2023 με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη Μητσοτάκη στο νησί, μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«…Επίσκεψη απόδοσης χρίσματος  στην πιο αποκομμένη από την κοινωνία και αποτυχημένη Περιφερειακή Αρχή που γνώρισε ο τόπος…»

Από τη μεριά μας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε, ότι σε αυτήν την Περιφερειακή Αρχή, από την αρχή της θητείας μέχρι σήμερα, με εξαίρεση την ανεξαρτητοποίηση του κ. Ποζίδη, συμμετέχει και συνδιοικεί από θέσεις ευθύνης Αντιπεριφερειαρχών, η «ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» με επικεφαλής τον κ. Αλεξάκη, επιλογή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ .

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η συμμετοχή και η συμφωνία στην πολιτική της Περιφερειακής Αρχής από τους εκπροσώπους του συνδυασμού, που στήριξε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σε όλα τα νησιά, είναι μέχρι σήμερα σταθερή και αποφασιστική.  

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι αντιδράσεις σε αυτήν την συνεργασία που εκφράστηκαν πριν από δύο περίπου χρόνια, από το ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, χαρακτήρισαν αυτήν την συνεργασία ως προσωπική επιλογή και ευθύνη του κ. Αλεξάκη .

Ήρθε όμως το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που εξέλεξε και νέο πρόεδρο τον κ. Ανδρουλάκη, στο οποίο ο κ. Αλεξάκης εκλέχτηκε στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ χωρίς φυσικά να έχει αποχωρήσει ούτε ο ίδιος ούτε η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, από την συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή της ΝΔ, αυτήν «την πιο αποκομμένη από την κοινωνία και αποτυχημένη Περιφερειακή Αρχή που γνώρισε ο τόπος», όπως τη χαρακτηρίζει η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Τελικά οι πολιτικές συγκλίσεις δεν κρύβονται.

Τ.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ

28.04.2023

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται