Οι μαθητές Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου παρουσίασαν στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο ερευνητικές εργασίες (εικόνες)

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

                                       Δελτίο Τύπου

   Την Πέμπτη 26-5-2022, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης του Σχολείου μας παρουσίασαν στο χώρο του Ιονίου Πανεπιστημίου τις ερευνητικές εργασίες που εκπόνησαν στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Φ. Λευκαδίτη.

   Στην εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν εκπρόσωποι φορέων (Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ΚΕΔΑΣΥ, Απόπλους, ΔΕΥΑ) και γονείς-κηδεμόνες, οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της πρώτης επαφής τους με την έρευνα  ως εργαλείο της επιστήμης.

  Ευχαριστούμε θερμά τη Διοικούσα Επιτροπή και τον Αντιπρόεδρο του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Ν. Κοψαχείλη καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

   Ευχόμαστε η εμπειρία που αποκόμισαν οι μαθητές μας να αποτελέσει κίνητρο, ώστε η επιστημονική έρευνα στην υπηρεσία της κοινωνικής προόδου να βρίσκεται μέσα στις μελλοντικές  επιλογές τους.

   Εκ μέρους του Συλλόγου διδασκόντων,

Ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου

Ν.  Βουτσινάς

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται