Ρόδη Κράτσα: Στοχευμένη & συγκροτημένη πολιτική για κάθε τουριστικό προορισμό του Ιονίου

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων για τουριστική προβολή

Στοχευμένη και συγκροτημένη πολιτική

για κάθε τουριστικό προορισμό του Ιονίου

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Στεκόμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες

και τους εργαζόμενους στον τουρισμό

Η Περιφερειακή Αρχή σχεδιάζει και υπηρετεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την τουριστική ελκυστικότητα των νησιών μας, την ανταγωνιστικότητα και την προβολή τους ως τουριστικοί προορισμοί που εξελίσσονται και αναβαθμίζονται.

Αυτό περιλαμβάνει, με συγκεκριμένα έργα και δεσμευσεις την αναβάθμιση των υποδομών, με κυρίαρχο το οδικό δίκτυο, την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων και τον σεβασμό του περιβάλλοντος, την αναβάθμιση των τουριστικών καταλυμάτων, της επιχειρηματικότητας με αειφορία, του ανθρώπινου δυναμικού και της συνεχούς τουριστικής παιδείας και εκπαίδευσης, όπως και την αναβάθμιση και προβολή του ιδιαιτερου πολιτισμικού και ιστορικού αποτυπώματος.

Στο πλαίσιο των δράσεών της και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας covid-19, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αξιοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει για την προβολή εντός και εκτός Ελλάδος από το ΕΣΠΑ και τις Δημόσιες Επενδύσεις.

Επιπλέον, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προγραμματίζει την δημιουργία DMO (Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού) για την στοχευμένη και συγκροτημένη πολιτική για όλους τους τουριστικούς προορισμούς της και θα αξιοποιήσει κάθε μέσο και σχήμα που θα προσδίδει ευελιξία και ευκαιρίες αυτοτελών δράσεων και συνεργασιών με τους τουριστικούς φορείς.

Η Περιφερειακή Αρχή επισημαίνει ότι στην παρούσα περίοδο, το μεγαλύτερο όπλο για την αξιοπιστία και ελκυστικότητα των τουριστικών μας προορισμών είναι η επιτυχής αντιμετώπιση της πανδημίας.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img