Ρόδη Κράτσα: “Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, κ. Γαλιατσάτο”

spot_img

ΔΗΛΩΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

“Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”, κ. Γαλιατσάτο.

Για άλλη μια φορά ενδεδυμένος τον μανδύα του τιμητή και κριτή των πάντων, ξεδιπλώνετε όλο το ταλέντο σας στο να διαστρεβλώνετε τις πρωτοβουλίες και έργο της Περιφερειακής Αρχής καταφεύγοντας σε “τεχνάσματα” και παραπληροφόρηση που υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Αποφεύγοντας την παράθεση επιχειρημάτων μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καταφεύγετε και για το θέμα της επιχορήγησης των αθλητικών σωματείων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντας την Περιφερειακή Αρχή ως “ανίκανη διότι δεν έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό”.

Αλήθεια, μήπως ξεχνάτε ότι η διαδικασία έγκρισης γίνεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και με τις οποίες καθυστερήσεις πραγματοποιείται μέσα στον Φεβρουάριο εκάστου έτους;

Μήπως του διαφεύγει πως επί των ημερών του, το 2017 η σχετική έγκριση είχε επιτευχθεί στις 24 Φεβρουαρίου;

Για την Περιφερειακή Αρχή οι αθλητικές ομάδες των Ιονίων Νήσων, πρέπει και θα παραμείνουν ζωντανές, χωρίς διακρίσεις και διαχωριστικές γραμμές αφού προάγουν τον αθλητισμό, την κοινωνική συνοχή και την ευγενή άμιλλα σε συνθήκες δύσκολες.

Η δυνατότητα που παρέχει ο νέος νόμος, να στηρίξουμε έμπρακτα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό για την ενίσχυση και αναβάθμιση του ρόλου του, παραμένει ισχυρή.

Εμείς παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και θα υλοποιήσουμε αυτή την δυνατότητα, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ “ΑΝΑΣΑ”

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img