Περιφερειακό Συμβούλιο ΙΝ: Ομόφωνα ζητά από τον ΟΑΕΔ παράταση προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων

Ομόφωνα ζητά από τον ΟΑΕΔ παράταση του προγράμματος

της κοινωφελούς εργασίας στους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Να ζητηθεί η παράταση των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ για όσους απασχολούνται στις Περιφερειακές Ενότητες Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλονιάς & Ιθάκης και Ζακύνθου αποφάσισε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων κατά την τακτική συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε μέσω της υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης e:Presence.gov.gr.

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, δήλωσε πως “οι συμβασιούχοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας προσφέρουν σημαντική βοήθεια στην διεκπαιρέωση υποθέσεων των Υπηρεσιών σε δύσκολες συνθήκες και των αναγκών που έχουν δημιουργηθεί τόσο για την διαχείριση της πανδημίας του covid-19 και των φυσικών καταστροφών. Η δημιουργική ενασχόλησή τους αποτελεί και μια σημαντική εμπειρία για τους ίδιους για οποιοδήποτε τομέα, δημόσιο ή ιδιωτικό αναζητήσουν εργασία. Εχω ζητήσει από τους Διευθυντές των Υπηρεσιών να τους εντάσσουν δημιουργικά και να τους παρέχουν κάθε συνδρομή για να ενημερωθούν και να μπορέσουν να επιτελέσουν έργο προς όφελος της Περιφέρειας και των πολιτών”.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο συζήτησε επισταμένα το θέμα της τραγικής υποστελέχωσης των υπηρεσιών και την ζωηρή ανάγκη ενίσχυσής τους, ενω ζητήθηκε από την Περιφερειακή Αρχή να διεκδικήσει από την Κυβέρνηση τις προσλήψεις μονίμου προσωπικού.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται