Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Ν. Μηλιώτη στην Κεφαλονιά – Προετοιμασία πρόληψης & αντιμετώπισης

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη 

Πολιτικής Προστασίας Ν. Μηλιώτη στην Κεφαλονια

Προετοιμασία πρόληψης και αντιμετώπισης

Στην Κεφαλονια θα βρίσκεται, από την Δευτέρα 28 έως και την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Ιονίων Νήσων, Νικόλαος Μηλιώτης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Διευθυντή της Αυτοτελούς Διευθυνσης Πολιτικής Προστασίας Ιονίων Νήσων Γιώργο Ναούμ, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη, με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς Σταυρου Τραυλού, και υπηρεσιακών παραγόντων της Πολιτικής Προστασίας για ζητήματα πολιτικής προστασίας και διαχείρισης θεμάτων του “ΙΑΝΟΥ”.  

Ακολούθως θα έχει συνάντηση με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεφαλονιάς αναφορικά με τις διαδικασίες της προετοιμασίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών και άλλων επικίνδυνων καταστάσεων για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών με κάθε τρόπο.

Η επίσκεψη του κ. Μηλιώτη θα ολοκληρωθεί με συνάντηση εργασίας με τις Εθελοντικές Ομάδες της Κεφαλονιάς, στις οποίες θα ανακοινώσει τους άξονες συνεργασίας τους με την Περιφερειακή Αρχή Ιονίων Νήσων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται