Στην Κέρκυρα γυρίσματα σειράς που θα προβληθεί σε Ελλάδα & Γερμανία (Εικόνες)

spot_img

Επαφές Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου για έλξη κινηματογραφικών παραγωγών || Στην Κέρκυρα γυρίσματα σειράς που θα προβληθεί σε Ελλάδα και Γερμανία

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της διεθνούς εταιρείας κινηματογραφικής και τηλεοπτικής διανομής Tanweer, Joseph Samaan είχε στην Αθήνα η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου με στόχο τη συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την έλξη οπτικο-ακουστικών παραγωγών.

Στη συνέχεια, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου υποδέχθηκε στο γραφείο της, στις Αλυκές Ποταμού, τους υπεύθυνους της οργάνωσης και διεύθυνσης παραγωγής Ματθαίο Βούλγαρη και Φένια Κοσσοβίτσα.

Η κ. Κράτσα – Τσαγκαροπούλου παρουσίασε την προετοιμασία της Περιφέρειας σε όλα τα νησιά για να εξυπηρετήσουν κάθε μεγάλη ή μικρή παραγωγή και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο σχεδιαζόμενο Film Office, το οποίο θα συντονίσει τις ενέργειες υποδοχής, υποστήριξης και έλξης οπτικο-ακουστικών παραγωγών από την εγχώρια και την διεθνή αγορά.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Στη συνάντηση, συμμετείχε επίσης ο Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου Ανδρέας Φλώρος, Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνών, Ήχου και Εικόνας, όπου εξετάστηκε και η δυνατότητα συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο, στα γυρίσματα της σειράς ως προς την χρήση των υποδομών αλλά και την συμμετοχή των φοιτητών.

Τα αποτελέσματα των συναντήσεων είναι απολύτως θετικά και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο στην Κέρκυρα ενω η σειρά προγραμματίζεται να προβληθεί από την Cosmotetv, μέσω της διεθνούς εταιρείας κινηματογραφικής και τηλεοπτικής διανομής Tanweer Alliances A.E., σε Ελλάδα και Γερμανία.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img