Σε εγρήγορση η Περιφερειακή Αρχή για τις πληγείσες περιοχές στο νότιο Ιόνιο με συναντήσεις με Υπουργούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εγρήγορση η Περιφερειακή Αρχή 

για τις πληγείσες περιοχές στο νότιο Ιόνιο

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός και ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Γιώργος Στασινόπουλος θα έχουν συναντήσεις στην Αθήνα με Υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες των Υπουργείων Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Υποδομών & Δικτύων, Εσωτερικών καθώς και Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Επίσης στην Λευκάδα θα βρίσκονται από την Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Τεχνικών Έργων Μανώλης Ορφανουδάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Νίκος Μηλιώτης, και στην συνέχεια θα μεταβεί στην Κεφαλονιά.

Ήδη στην σύσκεψη που ολοκληρώθηκε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και την Γενική Γραμματέα κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συμφωνήθηκε η υποστήριξη του Υπουργείου σε προκαταρκτική έρευνα και μελέτη για την σωστή αξιολόγηση ζημιών και σχεδίων αποκατάστασης όπως και αντιπλημμυρικής οχύρωσης των περιοχών που επλήγησανκαι τέθηκαν οι βάσεις συνεργασίας.
Στην σύσκεψη μετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου και ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας κ. Ευθύμιος Λέκκας εκ μέρους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img