Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Δωρεάν σύστημα τηλεϊατρικής doctornext2me

spot_img

Στην υπηρεσία των πολιτών το δωρεάν σύστημα τηλεϊατρικής doctonnext2me από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Με την σύναψη συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του ιδρυτή της εφαρμογής doctornext2me Απόστολου Καγκελάρη παρέχεται δωρεάν η πρόσβαση στο πρωτοποριακό σύστημα πλατφόρμας τηλεϊατρικής, ως μια ακόμη υπηρεσία για την εξυπηρέτηση των πολιτών εν μέσω της παρούσας υγειονομικής κρίσης.

H εφαρμογή παρέχει την δυνατότητα ασφαλούς βιντεοκλήσης και επικοινωνίας ασθενών με γιατρό κάθε ειδικότητας.
Μέσω της βιντεοκλήσης ο γιατρός έχει οπτική εικόνα του ασθενούς και μπορεί να δώσει συμβουλές και συστάσεις για τυχόν συμπτώματα που μπορεί να σχετίζονται με τον κορωνοϊό.

«Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προσφέρει την πρόσβαση στην πλατφόρμα ιατρικών συμβουλών doctornext2me. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας, καινοτομίας και εθελοντικής προσφοράς, ώστε όλοι να έχουν άμεση πρόσβαση σε γιατρό, προσθέτοντας στις υπηρεσίες μας προς τους πολίτες μας, ακόμη ένα χρήσιμο εργαλείο. Ευχαριστούμε θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας και τους εθελοντές ιατρούς από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και άλλους Ιατρικούς Συλλόγους που συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια για την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19», δηλώνει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Προκειμένου να συνομιλήσουν οι πολίτες δωρεάν με έναν γιατρό, καλούνται να «κατεβάσουν» την εφαρμογή doctornext2me (λειτουργεί από κινητά, τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet), να εγγραφούν στην πλατφόρμα και στη συνέχεια θα μπορούν να προβούν σε βιντεοκλήση με τον γιατρό που επιθυμούν.

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img