Η Μαρία Δίπλα από την Κεφαλονιά βρίσκεται τώρα στο σκάφος “Οξυγόνο” προς την πολιορκημένη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια (βίντεο live)

Η Μαρία Δίπλα από την Αγία Ευφημία, μέλος του March to Gaza Greece βρίσκεται στο σκάφος “Οξυγόνο” του Παγκόσμιου Στολίσκου με 44 πλοιάρια που κατευθύνονται προς την πολιορκημένη Γάζα επιχειρώντας να παραδώσουν ανθρωπιστική βοήθεια. Από τις 21:15 ο Στολίσκος δέχεται επίθεση από Ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις που καταλαμβάνουν τα πλοία έως τώρα… Καλή δύναμη Μαρία.

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img