Ολομέτωπη επίθεση της Ρωσίας τώρα στην Ουκρανία

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

Ολομέτωπη επίθεση της Ρωσίας τώρα στην Ουκρανία!

Πολεμική προεργασία για μια απρόκλητη πολύπλευρη Ρωσική εισβολή πραγματοποιείται τώρα στην πολύπαθη Ουκρανία.

Η πολεμοχαρής Ρωσία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν αυτή τη στιγμή ρίχνει βόμβες ακόμα και στην Πρωτεύουσα της Ουκρανίας το Κίεβο με στόχο όπως λέει η Ρωσική προπαγάνδα τον αφοπλισμό και “αποεθνικοποίηση”της δεινοπαθούσας χώρας!

Η πρωτοφανής στη σύγχρονη ιστορία της Ευρώπης πολεμική αυτή επίθεση δυστυχώς συμπεριλαμβάνει την Ελληνική Μαριούπουλη (η οποία χτες άσκοπα όπως φαίνεται διαδήλωσε υπέρ της παραμονής της στην Ουκρανία…και για τους Έλληνες τους οποίους πρέπει τώρα να υπάρξει μέριμνα από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.) 

Συμπεριλαμβάνει δραματικά περιοχές σχεδόν όλης της Ουκρανίας όπως επίσης, ενδεικτικά της σοβαρότητας της κατάστασης, την προετοιμασία για την επέλαση αμφιβίων πολεμικών δυνάμεων της Ρωσίας (δια θαλάσσης) στην Οδησσό! 

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η έντονη ανησυχία των διεθνών χρηματιστηρίων για το άμεσο μέλλον της διεθνούς οικονομίας όπου, εκτός από την πτώση τώρα των χρηματιστηριακών δεικτών (συγκρατημένα) κατά περίπου -2% η διεθνής τιμή του πετρελαίου που εισάγει η Ελλάδα μας, το τύπου Μπρεντ, να υπερβαίνει πλέον το μαύρο ψυχολογικό ορόσημο των 100 δολαρίων το βαρέλι! 
Δυστυχώς, σε πολύ λίγο ο γεωπολιτικός χάρτης της Ευρώπης θα είναι πολύ διαφορετικός καθώς η Ουκρανία φαίνεται πως θα αφανιστεί! 

Όλα αυτά, ενώ ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η Ευρώπη ετοιμάζουν νέες οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας που δεν δείχνουν να ανησυχούν τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν καθώς η κομουνιστική Κίνα δεν φαίνεται να ακολουθήσει κι αυτή τον δρόμο των κυρώσεων υποστηρίζοντας έτσι οικονομικά και πολιτικά την επιθετικότητα της Ρωσίας! 

Σπύρος Καγκάδης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται