Κορονοϊός: Συγκινεί πίνακας – Το τελευταίο «αντίο» των παιδιών στους παππούδες τους

spot_img

Ο πίνακας είναι αφιερωμένος σε όλους τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, που έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό και δεν κατάφεραν να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους εγγόνια

Συγκίνηση προκαλεί ο πίνακας του Ισπανού ζωγράφου Juan Lucena, που είναι αφιερωμένος σε όλους τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, που έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό και δεν κατάφεραν να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους εγγόνια.

Όπως είναι γνωστό, η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού έχει «αφήσει» χιλιάδες θύματα σε όλο τον κόσμο, με την πλειοψηφία των νεκρών να είναι ηλικιωμένοι και άτομα με υποκείμενα νοσήματα.

Προς τιμήν, λοιπόν, όλων των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, των παππούδων και των γιαγιάδων, που έχασαν τη μάχη με τον ιό και δεν κατάφεραν να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους εγγόνια, ο καλλιτέχνης Juan Lucena ζωγράφισε τον πίνακα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα δικτύωσης και συγκινεί για την ανθρωπιά του.

Ο πίνακας του Juan Lucena απεικονίζει παιδιά να αποχαιρετούν τις γιαγιάδες και τους παππούδες του και μετρά, ήδη, χιλιάδες αναδημοσιεύσεις στο facebook.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img