Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο Υπ. Οικονομικών της Έσσης – Τον βρήκαν σε γραμμές τρένου

spot_img

Ο Τόμας Σέφερ, υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου της Έσσης στη Γερμανία βρέθηκε νεκρός, σε γραμμές τρένου. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για αυτοκτονία.  

Πολίτες εντόπισαν τη σορό του 54χρονου σε γραμμές τρένου, στην πόλη Χόχαϊμ, στην Έσση. Αρχικά, ήταν αδύνατο να αναγνωριστεί, εξαιτίας της έκτασης των τραυμάτων, αναφέρει η Deutsche Welle. Τελικά επιβεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για τον Χριστιανοδημοκράτη πολιτικό, έπειτα από έρευνα που έγινε στο σημείο από την αστυνομία. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο θάνατός του προήλθε πιθανότατα από αυτοκτονία, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.  

Ο Σέφερ φέρεται να άφησε πίσω του σημείωμα, στο οποίο αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν να βάλει τέλος τη ζωή του, γράφει η FAZ. Τις τελευταίες ημέρες ο 54χρονος έκανε τακτικές εμφανίσεις, ενημερώνοντας για τα μέτρα λόγω του κορωνοϊού.  

Ο Τόμας Σέφερ, πατέρας δύο παιδιών, ανήκε στο κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ και ήταν υπουργός Οικονομικών της Έσσης για περίπου μια δεκαετία. Πολλοί θεωρούσαν ότι θα διαδεχθεί τον πρωθυπουργό του κρατιδίου, Φόλκερ Μπουφιέ, σε περίπτωση που αυτός δεν ήταν ξανά υποψήφιος το 2023, αναφέρει η Deutsche Welle.  

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ο Μπουφιέ εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του Σέφερ και δήλωσε ότι ο υπουργός ανησυχούσε και αγχωνόταν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. «Η κύρια ανησυχία του ήταν αν θα κατάφερνε να ανταποκριθεί στις τεράστιες προσδοκίες του κόσμου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την οικονομική βοήθεια. Για εκείνον, δεν υπήρχε ξεκάθαρη διέξοδος. Ήταν απογοητευμένος και αναγκάστηκε να μας αφήσει. Αυτό μας σόκαρε, με σόκαρε», δήλωσε ο Μπουφιέ.

ΠΗΓΗlifo.gr

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img