Τουρίστας ήπιε… τα πάντα και βούτηξε σε άδεια πισίνα

το νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τουρίστας στην Κρήτη, ο οποίος είχε υποστεί τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια, μετά από «πτώση» σε… άδεια πισίνα.

Πιο αναλυτικά, το βράδυ του Σαββάτου σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου στην Κρήτη, ένας 20χρονος τουρίστας από την Ολλανδία αποφάσισε να κάνει μια βουτιά στην πισίνα.

Όμως επειδή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, δεν κατάλαβε πως η πισίνα ήταν άδεια.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, o 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img