ΒΙΝΤΕΟ «Θα κάτσω σπίτι 2020»: Το μήνυμα Μητσοτάκη με το “τραγούδι του Κορονοϊού”

spot_img

Νέο μήνυμα για το “μένουμε σπίτι” εν μέσω της έξαρσης του κορονοϊού έστειλε με ανάρτησή του στα social media o Πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε ένα βίντεο με το τραγούδι “θα κάτσω σπίτι”, του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη. Έλληνες και Ελληνίδες καλλιτέχνες εμφανίζονται στο βίντεο και τραγουδούν στίχο – στίχο το τραγούδι.

“Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι! Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη.#menoumespiti #menoume_spiti #μένουμεσπίτι”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Το “Θα Κάτσω Σπίτι 2020” δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Οι φωνές τους ενώθηκαν, τραβήχτηκαν #menoumespiti videos και όλα μαζί, δημιούργησαν το single «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020», που κυκλοφορεί, μετά από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece και την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.

ΠΗΓΗenikos.gr

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img