Βίντεο: Πολίτες επαινούν με χειροκροτήματα γιατρούς & νοσηλευτές από τα μπαλκόνια

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Χειροκροτήματα άρχισαν να ηχούν στην Αθήνα, γύρω στις 21:00, από πολίτες που επαινούν γιατρούς και νοσηλευτές, που δίνουν μάχη με την έξαρση του κορωνοϊού.

Πιστοί στο διαδικτυακό κάλεσμα, αρκετοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να επευφημούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, χειροκροτώντας και φωνάζοντας «μπράβο» και «είμαστε μαζί σας».

Βίντεο: Χειροκροτήματα στα μπαλκόνια της Αθήνας

Λίγο μετά τις 21.00, πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν θερμά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού ενάντια στον κορωνοϊό. Οι εικόνες είναι από τα διαμερίσματα στην περιοχή του Χίλτον στην Αθήνα.

Βίντεο: Χειροκροτήματα και στο Λυκαβηττό

Παρόμοια εικόνα και στο Λυκαβηττό, όπου πολίτες ακούστηκαν σε όλη την περιοχή με τα χειροκροτήματά τους για τους ανθρώπους που μάχονται καθημερινά για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Γρήγορα, οι χρήστες του Twitter ανάρτησαν βίντεο από τα δικά τους μπαλκόνια με τα χειροκροτήματα που αντηχούσαν σε ολόκληρη την Αθήνα, για τους ανθρώπους που μάχονται ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.

https://twitter.com/chryssa_kal/status/1239267148859691013
https://twitter.com/XenakisSotiris/status/1239266511728058369

Το μήνυμα για τον κορωνοϊό διαδόθηκε από νωρίς

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!», ανέφερε το μήνυμα που έκανε από νωρίς σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

spot_img

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img